2019 Kış Saç Modası

1.429 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

2019 kış sezonu için düzenlenen moda haftalarında en çok göze takılan defilelerden bir tanesi de kuşkusuz saç ile ilgili olan defilelerdir.
Bu sezonda doğal saçlar yine eski popülerliğini koruyor fakat bunun yanı sıra çılgın denecek renkler de bulunuyor. Turuncu, kırmızı ve parlak pembe gibi renkler bulunduğu gibi trüf kahverengi, koyu kumral, siyah ve ışıltı saçan sıcak tonlar bulunacak.

2019 kış sezonunda yaz ve ilkbahar aylarında trend olan bohem dalgalı saç stilleri de bulunacak ve zahmetsiz, doğal olan bu tarzda mükemmel saçlar ortaya koyulabilecek gibi duruyor. 2019 kış modası için yapılan defilelerde en çok göze batan modellerden bir tanesi de ensede toplanan saç modelleri oldu. Bu tarzı at kuyruklarını güzelce bir toka ile tutturup ya da gevşek bırakarak kullanabilirsiniz.
Bu sezonda da revaşta olan kıvrımlı saç modellerinin modası hiç geçmeyecek gibi duruyor. Moda haftalarında ünlü markaların en çok tercihlerinden bir tanesi olan kıvrımlı saçlar gayet şık durabiliyor.

Tarihi filmlerden ve belli bir dönemi anlatan filmlerden aşina olduğumuz çok bükümlü olan saçlar bu sezonda da bayağı göze çarpıyor diyebiliriz. Topuz, açık ya da toplu bir şekilde yapabileceğiniz bu modeller ile bütün ilgiler sizin üzerinizde olabilir. Düz fönlü saçların modası da hiç gitmeyecek gibi görülüyor. Bu sezonda da yükselişte olan bu model ile güzel görünümler elde edebilirsiniz.

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık