2019 Yılında En Özel Çift Alyansları

600 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Çift alyans yüzükler belki de evlilik telaşı içinde en sakin karar verilmesi gereken detaylardan biri. Alyanslar, evlilik süresince parmakta sergilenecek olan aşkın ve sevginin sembolü. Bu denli önemli bir sembolün aceleyle seçilmesi, kısa süre sonra alyanstan sıkılmaya yol açabilir. Alyans; diğer mücevherler gibi bazı günlerde kullanılan, bazı günlerde takılmayan bir sembol olduğu için her zaman kullanacağınızı bilmeniz en güzel ve şık gününüzde de, en sade ve salaş halinizde de parmağınızda olacağını bilerek seçim yapmanız gereken bir unsurdur. Yüzükleri seçerken çiftin kararları ve zevkleri ortak bir noktada buluşmalıdır. Kimse sevmediği ve beğenmediği bir yüzüğü ömür boyu parmağında sergilemek istemez. Bundan dolayı çift için alyans yüzük tercih ederken hem gelinin hem de damadın zevki önem teşkil eder. Birçok farklı alyans modeli bulunmaktadır. Klasik alyanslardan taşlı ve özel tasarlanmış modellere kadar oldukça zengin çeşitlilikte yüzük modelleri üretilmektedir. Bu denli zengin tasarım ve çeşitlilik arasından sizin için en uygununu bulmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Amor Pırlanta olarak aşkınızın şahidi olmak için her zevke, her stile ve her yaşa en özel alyans modellerimize, online üzerinden yapılan alışverişlere özel olarak yapılan indirimlerle ulaşabilir, dilerseniz ürünlerimizi mağazamıza gelir görebilirsiniz.

Alyans

Alyans evliliğin en önemli yapı taşlarından bir tanesidir. Yüzük parmağında sergilenen alyans; tüm dünya ülkelerinde tek bir anlama gelir: Aşk! Afrika’da ya da Kuzey Kutbu’nda olmanız fark etmez, parmağınızda yüzük gören herkes evli olduğunuzu anlayabilir. Tüm dünya ülkelerinde alyans, sol, yüzük parmağına takılır. Bunun sebebi ise bir tek sol yüzük parmağında kalbe giden bir damar olmasıdır. Aşkınızı sergileyeceğiniz yüzüğü seçmek için de kendinize zaman tanıyarak, konuşarak ve sizin için içinize en çok sinen modele karar vermeniz önemlidir. Taşlı modeller her zaman şık ve ışıltılı, karizmatik durmanızı sağlarken, klasik modeller her zaman biraz daha ağırlıklı duracaktır. Size özel olarak tasarlanmış farklı modeller ise aşkınızın ve evliliğinizin bir simgesi haline gelecektir. Hangi model alyans sizin için en doğru ise en güzel alyans modeli de odur.

Alyans Fiyatları

Alyans fiyatları tercih edeceğiniz alyans modeline göre değişir. Klasik modeller tercih edecekseniz kullanılan altın gramı, içinin dolu olup olmaması, alyansın kalınlığı ve rengi gibi birçok unsur altın fiyatlarını etkilemektedir. Bunun yanı sıra eğer taşlı modelleri tercih edecekseniz kullanılacak taş sayısı, yüzükteki işçilik ve altın gramı bu noktada fiyatlar için belirleyici olmaktadır. Amor Pırlanta olarak uluslararası sertifikalı ( GIA, HRD Antwerp Insıtute of Gemmology) tektaşlar ile belgeli ve garantili şekilde tektaşlarınızı adresinize kadar gönderiyoruz. Maksimum kaliteyi en uygun fiyatlarla satın almak isterseniz; Amor Pırlanta, Işıl Işıl Aşk’la…

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık