The Woman Studio Aksaray Kuaför

146 kez görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

The Woman Studio kaliteyi ve ihtişamı bir arada sunmaya devam ediyor. Aksaray’ın en sevilen güzellik merkezi konumunda bulunan The Woman Studio müşterilerine özel uygulamaları ile dikkat çekiyor. Müşteri memnuniyetini misyon edilen merkezde güzellik adına her türlü uygulama yapılıyor.

The Woman Studio güzelliği bir bütün halinde değerlendiren Ferit Yüksel tarafından kurulmuştur. Dünya standartları baz alınarak hizmet verilen The Woman Studio da deneyimli bir ekip görev almaktadır. Müşteri mutluluğu için yola çıkan ekip, Aksaray’ın bir numaralı güzellik merkezi olmayı başarmıştır. Cilt uygulamaları sayesinde canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızın kapıları açılır. Tek seans cilt bakımı hizmeti de bulunmaktadır. Cilt bakımı için kullanılan ürünlerin kalitesine dikkat edilmektedir. Akne ve siyah nokta gibi ciltte oluşan problemlere karşı çözüm üretmenizde yardımcı olunur. Cilt bakım seansları müşterinin ihtiyaçlarına göre planlanmaktadır. Buhar, akne tedavisi, cilt yapılandırma gibi işlemler esnasında güvenli ellerin yardımına ihtiyaç duyulmaktadır. Tecrübesiz kişiler tarafından yapılan cilt bakımının ağır bedelleri vardır. Bu yüzden The Woman Studio da çalışan ekibin eğitimli olması müşterilerin içlerinin rahat etmesini sağlayacaktır. Kişiye özel hazırlanan programlar çerçevesinde cilt işlemleri gerçekleştirilir. Dudak renklendirme, kaş silme, protein bakımı gibi kalıcı işlemler de yapılmaktadır.

The Woman Studio saç işlemleri öncesinde özel bakım uygulaması yapılmaktadır. Kadınların saçlarına verdikleri önem yüzyıllar boyunca değişmemiştir. Özellikle son yıllarda maşa, düzleştirici, fön, sprey gibi saçların yapısına doğrudan etki eden işlemlerin kullanımı artmıştır. Bu durum saçın doğal yapısının bozulmasına ve cansız bir hal almasına neden olur. The Woman Studio da saça uygulanan protein işlemi ile yeniden güçlenmesi sağlanmaktadır. Düzenli olarak gerçekleştirilen saç bakımı, hem saçın canlanmasına hem de kısa sürede uzamasına yardımcı olacaktır. Saç boyama işlemleri yüzünden yanma ya da cansızlık gibi problemler yaşayan kadınların ise zorunlu olarak bakım sürecinden geçmesi gerekir. Özellikle sarı ve kızıl gibi zorlu renklerin dahi canlı şekilde uygulanması sağlanır. Ferit Yüksel ve ekibi saç işlemlerinin doğru şekilde yapılması için harekete geçmiştir. Saçta göz kamaştırıcı etkiler yaratmak için yüz tipine uygun saç kesimi gerçekleştirilir.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/thewomanaksaray/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thewomanaksaray/

Bu Konuyu Sosyal Medyada Paylaş

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.


Yukarı Çık